Team Farmen Agility

 

Eli Beate Sæther med Zelda og Siraja

Eli Beate Sæther har drevet med agility siden 2008. Med Zelda har hun kvalifisert seg til det norske agilitylandslaget de to siste årene. I 2016 lå de i ledelsen før finalen i Nordisk Mesterskap. Under VM i Zaragoza tok de en individuell sølvmedalje i hoppløpet, og var et pinneriv unna å bli verdensmestere. Zelda ble kåret til årets agilityhund i både Norge og Sverige. I 2017 kom Eli Beate og Zelda sterkere tilbake under VM i Liberec, der de tok en sølvmedalje i det individuelle hoppløpet, og denne gangen vant de bronsen totalt – verdens tredje beste small-ekvipasje. Som instruktør er Eli Beate motiverende og energisk, og hun ønsker at kursdeltagerne skal prestere sitt beste på agilitybanen ved å optimalisere og bedre ekvipasjens sterke og svake sider.

22339658_1583950658314559_6478800385182429157_ohu

Geir Grefstad med Yolo, Limit og Rosalita

 

Agility instruktør/utøver Geir Grefstad  Har i dag 2 Border collier , Yolo 3år og Rosalita 5 mndr.Geir har drevet med agility siden 1992 og er Agility instruktør trinn 1 og 2 i Norsk Kennel klubb. Han vært aktiv agilityutøver siden 1992 og startet opp med en blandingshund som han ble Norgesmester med og vant Kalatrofeet med. Deretter anskaffet han seg en Tervueren, Schacco som han ble nr. 2 og 3 med i Norgesmesterskap i agility. Han ble også tatt ut til landslaget hvor de representerte Norge i Nordisk og VM. Etter en stund ble det en Shetland sheepdog, Lucky som han kom på landslaget med og deltok på VM i Portugal. Ikke lenge etter kom det en Border Collie inn i livet hans, Bårdie NamNam, som han fikk 10 år i agilityringen med. De ble tatt ut i til landslaget til flere VM og Nordiske agilitmesterskap. De ble Nordiske mestere på det norske laget i Finland og Bårdie ble Norgesmester individuelt i 2012 og 2013.

I dag er det Yolo som står på startstreken. Yolo er kun 3.5 år og har allerede bronse individuelt i Norgesmesterskapet i 2017 og lagbronse samme år. Yolo ble nr. 2 i årets Hulahopp-finale og deltok i Nordisk i Finland med det norske landslaget.

Jeg har opplevd mye sammen med mine hunder i disse årene og jeg håper på mange flere opplevelser i ringen. Har også mange agilitykurs gjennom sesongen, noe som gir meg positiv energi til å fortsette med mitt hundearbeid.

Hilsen Geir,  Yolo og Rosalita

geir geir2

Amalie Johannessen med Indie, Tips og  Taxi

Amalie har drevet med agility siden 2010, hvor henne startet med sin mix hund, Siba. Amalie har kvalifisert seg til det norske landslaget to ganger til Nordisk Mesterskap i 2015 og 2016 med hunden Montana og har representert Norge under European Open 2018 i Østerrike med hunden Thao.  Amalie er nå videre klar for å satse med sine nye, unge hunder Indie, Taxi og Tips. img_0022